Om oss

Fysio3 - gruppebilde av ansatte

Fysio3 startet som Kremmertorget fysioterapi og treningssenter i 1984.

 

Fra 1994 og frem til oktober 2014 har vi holdt til i Triangelgården som Triangelen fysioterapi og treningssenter.

 

Det er med stor entusiasme vi kan ønske deg velkommen til våre topp moderne lokaler, med en utstyrspark av høy kvalitet. Med vår fagkunnskap vil vi veilede deg som kunde til å oppnå bedre helse. Vi legger vekt på et inkluderende treningsmiljø, der alle uavhengig av alder og treningsgrunnlag skal kunne trives.

 

Hos oss finner du fysioterapeut(er) i treningssalen mellom 08.00 – 16.00 mandag – fredag. Treningsveiledning man-tors 18.00 – 21.00.

Vår filosofi

Fysio3…eller fysio «i tredje» består av 8 fysioterapeuter og 1 treningsveileder som har tuftet sin virksomhet på grunnpilarene trening-helse-trivsel.

 

Vi mener at trening / fysisk aktivitet er en viktig kilde til overskudd, helse og trivsel. Trening / fysisk aktivitet er en viktig del av både forebygging og behandling av en lang rekke sykdommer og plager, og helsegevinstene ved regelmessig fysisk aktivitet er godt dokumentert.

 

Mental helse er like viktig som fysisk helse for at man skal oppleve å ha god helse. Trivsel og hygge påvirker mentalt velvære og er viktig for god livskvalitet. Derfor legger vi vekt på et inkluderende treningsmiljø, der du skal kunne oppleve mestring og bygge gode sosiale relasjoner.

 

Som fysioterapeuter mener vi å inneha kompetansen til å veilede deg til bedre helse, slik at du oppnår best mulig resultat på ulike arenaer i livet.