Oppstart og nytt tilbud ved fysio3

Vi har nå gått med sommerfugler i magen i mange uker, og ventet på endelig bekreftelse på oppstart! De siste ukene har vi som tidligere nevnt jobbet hardt med å implementere gode smittevernrutiner, vi har testet dem ut i pasientkontakt og har gode erfaringer å se tilbake på! Det er med utrolig stor glede vi nå venter på dere alle i morgen, og som om ikke det var nok har vi også en ny medspiller på laget!


Katrine Lungård har kommet inn og ønsker å tilby ernæringsveiledning, et etterspurt og supert suplement som vi gleder oss til å kunne tilby dere. 

Hun starter opp med kostholdsveiledninger fra mandag 15/6, og blir her fast hver mandag og setter opp avtaler utover dette ved behov.

Katrine har en bachelorgrad i ernæring og videreutdanning i motiverende intervju. Hun har også årsstudium i mat, ernæring og helse og studerer master i folkehelsevitenskap med vekt på endring av livsstilsvaner ved Høgskolen i Innlandet.

Hun tilbyr kostholdsveiledninger for alle som vil ha en helsegevinst av å gjøre endringer i kosten eller som er nysgjerrig på ernæring og om de får i seg det de trenger av næring i løpet av en dag. Dersom du på grunn av allergier eller andre årsaker utelater matvarer fra kostholdet ditt kan hun også gi deg råd om hvordan du skal få i deg alle næringsstoffene du trenger.
Det passer også for gravide, ammende og de som ønsker veiledning i forhold til vekt eller livsstilsrelaterte tilstander som for eksempel diabetes type 2, høyt blodtrykk eller høyt kolesterol*.

Du kan bestille time online via vår hjemmeside eller ta kontakt per telefon (95 17 94 10).

*Tilbudet er en rådgivningstjeneste og erstatter ikke andre behandlingstilbud hos autorisert helsepersonell.


Introduksjonspris:
Førstegangskonsultasjon (60 min): 450 kr
Oppfølgingskonsultasjon (30 min): 300 kr


Timebestilling online: 

https://system.easypractice.net/book/god-kostholdning


Vel møtt til nye og gamle kunder, vel møtt til Katrine. Gleder oss til å se dere!