Kjære fysio3-medlemmer

Håper det står bra til med dere i denne helt spesielle tiden! Som dere vet så har mydighetene bestemt at alle treningssentre må holde stengt t.o.m. 27.03.20. Usikkert om dette forlenges. Alle fysioterapeutene får heller ikke praktisere, noe som blir utfordrende økonomisk.


Vi har full forståelse for at myndighetene iverksetter tiltak for å få kontroll på en alvorlig situasjon, og vi må som alle bidra i den store dugnaden. Vi har blitt møtt med en lojalitet som varmer, og er takknemlig for at dere bidrar til at det blir et senter å komme tilbake til. Tusen takk!


Bransjeorganisasjonen jobber opp mot næringsdepartementet og det politiske miljøet for å se på en kompensasjonspakke for bransjen, men utfallet er foreløpig uklart.


Vi har stor forståelse for at det også kan blir økonomisk utfordrende tider for mange av våre medlemmer. Vårt mål er at alle skal få kompensert medlemsavgiften hvis det viser seg at vi må holde stengt videre. De som har fått medlemskapet forkortet vil få tilsvarende forlengelse i andre enden.


Avtalegirotrekket for april måned gikk 20. mars. Om situasjonen vedvarer og det ikke foreligger en avklaring innen neste trekk blir sendt, vil vi (senest 6. april) komme med informasjon om hva som gjøres videre. Vi vil forsikre deg om at vi uansett vil tilpasse din medlemsavgift for videre perioder, slik at denne reduseres til et nivå som gjenspeiler det tilbudet man får.


Vi gleder oss til normale hverdager, og til å se deg i trening ved fysio3!