Det nærmer seg åpning

Kjære alle sammen!

Da planlegger vi mot åpning mandag 15. juni for at dørene kan åpnes for byens treningsivrige folk, og ønsker velkommen til gamle og nye kunder!


Bransjestandarden ventes endelig bekreftet på førstkommende fredag, og hvis alt da går som vi tror vil dere kunne sette føttene inn i våre lokaler, ENDELIG!!

Der vil dere møte forventningsfulle fysioterapeuter og treningsveileder som gleder seg enormt til å se dere igjen, og med svært godt samarbeid med vårt rengjøringsbyrå Rydje Renhold og egne intere rutiner, kan dere trygt trene i åpne og rene lokaler, med god plass til hver og en. 

Vi har siden 20. april hatt pasienter i oppfølging hos fysioterapeutene våre, og således har vi allerede testet ut og sikret at våre smittevernrutiner fungerer godt, det er tilgjengelig rengjøringsmidler både til apparater og håndhygiene, og alle vil få opplæring før treningen setter i gang. 


En sjekkliste til deg som skal trene

For å sikre at alle ivaretar de samme rutinene, også dere som trener, henges det opp godt synling informasjon fra Virke Trening før dere kommer. Vi tar også her en liten oppsummering av de viktigste punktene;

 - Hvis du har luftveissymptomer, har vært i kontakt med en eller flere med mistenkt smitte siste tre uker eller er i karantene må du unnlate å trene hos oss.

 - Når du kommer inn døra i 3. etasje blir du møtt av en automatisk spritdispenser for håndhygiene. Denne benytter du før du går videre inn i lokalet, og før du forlater oss.

 - Det er viktig med tanke på eventuell smittesporing at ALLE benytter sine treningskort for innsjekk i resepsjonsområdet. 

 - Kom helst ferdig skiftet for trening. I våre garderober er det plass til fem kunder av gangen, så dette må dere selv påse at ikke overskrides hvis dere trenger å benytte garderoben. I første omgang vil dusjområdet være stengt ut juni.

 - Vi har daglig renhold av Rydje Renhold, og på dagtid gjennomfører også våre fysioterapeuter hyppig desinfeksjon av kontaktflater, i tillegg til at du som bruker får opplæring i dette når du trener.

 - Vi anmonder deg om å trene deg ferdig på det apparatet du benytter, og deretter benytter spruteflasker for desinfeksjon og påfører dette på 20 cm avstand, du trenger ikke å tørke av da desinfeksjonen fordamper.

 - Vi har verdiskap i resepsjonsområdet hvor du kan benytte egen hengelås, eller kjøp evt en hengelås av oss for 50,- 

 - Utstyret i vårt lokalet er organisert slik at du fint kan opprettholde avstandskravene, dette gjelder også i garderobeområdet. 


Da ønsker vi å se flest mulig av dere tilbake i trening til uken. Har du hatt et langt opphold i din trening og ønsker hjelp til å komme igang igjen er vi selvfølgelig tilgjengelig for individuell veiledning. Ta da kontakt når du kommer, så avtaler vi dette. 

En vår- og forsommeryr velkomst ønsker vi dere alle fra oss på fysio3!!