Mer plass! Mer moro! (og litt bråk om dagen)

Som våre siste dagers besøkende sikkert har sett skjer det ting i resepsjonsområdet på fysio3! Etter noe tids overveielse fant vi ut at tiden var inne for å øke kapasiteten i treningsavdelingen med en ny sal! Bak skjermveggen som dere ser i resepsjonen i disse dager lages en ny trapp og nedgang til ny sal i 2. etasje!

Den nye salen skal være tilgjengelig rundt slutten av januar 2017, og ønskeliste for nytt utstyr er allerede sendt til julenissen! Foruten at dagens "lille"-sal blir flyttet ned vil den nye salen ha et areal på om lag 100 kvm. Har blir det tilrettelagt for funksjonell trening, både med god plass for matteøvelser, catslides, kettlebells, slynger men også en flunkende ny "attraksjon". Vi har gått til anskaffelse av en Technogym Omnia 8, mer for et treningskonsept enn et apparat og regne, og vi har stor tro på at dette vil være både velegnet for pasientaktivitet og frisktrening side om side.

Klikk dere inn på linken for å se mer om konseptet. Vi gleder oss, og håper det innfrir forventningene når den nye salen åpner.

Selv om det er til det bedre at vi øker salkapasiteten beklager vi samtidig ulempene det måtte medføre i ukene fremover med bråk osv. Ellers vil tredemøllene i samme prosess flyttes inn i nåværende "lille"-sal mens plassen de frigjør i salen blir fyllt med nye sykler og stakemaskin. Totalt økt kapasitet på mange fronter ved fysio3 i tiden som kommer, en julegave både til pasienter, kunder og oss ansattte. Vi gleder oss!